INFAK SECARA BULANAN MELALUI GPM

Saban hari puluhan buah negara yang telah tersiksa dan sengsara dek kerana terkesan dengan konflik kemanusiaan dan bencana alam yang terjadi. Bersama Global Peace Mission (GPM) Malaysia untuk terus membantu mereka yang memerlukan dalam bentuk keperluan makanan, kesihatan dan pendidikan secara berterusan.

 

Sumbangan bulanan anda mampu menyelamatkan nyawa mereka yang tidak berdosa dan membantu mereka membina kembali kehidupan seperi biasa.

Anda nak tahu cara mudah BERINFAK PADA SETIAP BULAN?

Selepas ini anda tidak perlu lagi menulis dan menghafal nombor akaun kami dan mengambil masa setiap bulan untuk membuat pindahan INFAK ke akaun kami.

Kami telah menyediakan platform yang mudah buat anda melaksanakan INFAK BULANAN ini dan mengambil keberkatan dan kemuliaan Zulkaedah, kami menyeru kepada anda yang budiman untuk melaksanakan potongan INFAK BULANAN yang pertama mulai hari ini.

Jom KONGSI REZEKI untuk membantu mereka nyawa mereka yang tidak berdosa dan membantu mereka secara ISTIQAMAH, lebih MUDAH dan lebih CEPAT!

Dermawan GPM dah bersedia nak infaq setiap bulan dengan cara mudah dan cepat? Klik jumlah sumbangan pilihan anda di bawah dan secara automatik anda akan ke halaman pendaftaran bayaran infak.

Jika terdapat sebarang persoalan berkaitan dengan caruman bulanan, boleh hubungi wakil kami melalui  03-41443441 / Whatsapp di 019-2411987 atau tekan butang dibawah: 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now